Despre site

De ce acest site? Pentru că am multe puncte de vedere de exprimat, prea lungi pentru facebook, prea incomode, poate, pentru alte site-uri. Vreau să-mi spun părerea așa cum este, rea sau bună, fără a căuta la alții permisiune pentru tribună, ca să fiu pusă pe termen nedeterminat în așteptare sau să am de a face cu nedorita cenzurare.

Pentru postări mai scurte, nu neapărat de un rând, mă găsiți pe Facebook, căci o să mai las și acolo câte un gând. Putem comunica pe rețeaua de socializare, de dragul de a vorbi sau pentru a schimba în bine această lume mare. Ma găsiți pe Facebook sub numele autoarei care semnează articolele de pe acest site – Elena Stoilescu.

Iar dacă proiectul punctedevedere.ro există, aceasta se datorează celui care l-a concretizat, omul care lucrează din umbră pentru a aduce la lumină ceea ce eu cred că trebuie menționat – Tora (este un pseudonim). El a adus la viață site-ul, el postează articolele, el monitorizează activitatea, pe toate palierele. Și a făcut toate acestea pentru că vrea să dăm glas unor probleme de care ne lovim uneori la fiecare pas, pentru a da din cale pietre de care ne împiedicăm, riscând să ne rupem gâtul în rostogolirea noastră către vale. Pentru a spune ce ne doare sau cugetări oarecare, cuvinte care aduc la lumină ce ne trece tuturor prin minte, vorbe înșirate, care în glumă sau în serios întorc totul pe dos, dar ne ajută să mergem mai departe.